Adding money

Vermogensgroei is het enige selectiecriterium dat er echt toe doet bij vermogensbeheer. Drie factoren zijn bepalend voor groei: rendement, risico en kosten. Hoe presteert finebalance op die drie onderdelen?

Meer rendement

Hieronder zie je hoe hard vermogen groeit bij finebalance tot nu toe.

Waarom zie je hierboven ook de Stoxx® Europe 600 TR index? Omdat deze index het meest reële beeld geeft van de prestaties van de Europese markt. Prestaties overigens, die vrijwel geen vermogensbeheerder op lange termijn verslaat. Onze klanten doen dat wel.

Minder risico

Risico kan rendement tenietdoen. Je startkapitaal zelfs doen slinken. Risicoverlaging is dus minstens zo belangrijk als rendementverhoging. En in beide slaagt finebalance: zeker zo veel groen en veel minder rood. Resultaat? Meer vermogensgroei.

Minder kosten

Vaste beheerkosten afrekenen zonder dat je vermogen groeit? Niet bij ons. Net als jij, vinden wij dat je vermogen moet toevoegen om iets te verdienen. Daarom is win-win het uitgangspunt: je rekent alleen af over de absolute groei van je vermogen. Geen groei? Geen nota voor jou, en geen inkomsten voor ons.

Al vanaf 2004 de beste garantie voor vermogensgroei.

Openheid over behaalde rendementen zien wij als logisch uitvloeisel van resultaatgericht vermogensbeheer. Vergelijken wordt zo hopelijk een stuk makkelijker. Net als kiezen.

Als postgraduate aan de Vrije Universiteit te Amsterdam toonde oprichter Bart ook aan dat meer vermogensgroei met minder risico kán. Die kunde brengt hij al jaren met succes in praktijk.  En zet hij graag voor je in.